>

Sunday, 20 October 2013

Gadis Brutal Membelasah

Assalammualaikum,

I was browsing thru a blog and was shocked to see this video.  Ya Allah! Kenapa sampai jadi macam ini? Kalau yang bergaduh tuh remaja lelaki, mungkin i tak heran sangat. Nama pun boys kan tapi bila remaja perempuan bertindak melampaui batas sebagai seorang perempuan, dengan aksi-aksi yang selalunya kita tonton di rancangan gusti, adoi, sayu dan kesal hati i.

I have a daughter and definitely i do not want this kinda incident to happen - bullies or get bullied by. Kenapa perkara mcm nih boleh berlaku.  Bila  i tonton video tuh i boleh dengar suara lelaki, mungkin kawan dan dari perbualan i rasa mcm org kita, mungkin di sebelah pantai timur. Siap rakam lagi kejadian membelasah nih. 

Apa agaknya yang mereka fikirkan? Membelasah membabi buta tanpa memikirkan keadaan mangsa sehingga lah pengsan.  Dah mcm dirasuk lagaknya. Semoga pihak yang berwajib dapat mencari dan menahan gadis-gadis brutal ini dan diadili.

Berikut adalah still images yang i captured from the video.


Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim, jauhilah aku, anak ku, saudara maraku dan saudara islam ku dari perkara-perkara seperti ini.

I baca di sini http://darisungaiderhaka.blogspot.com/2013/10/video-remaja-perempuan-belasah-remaja.html dan http://mynewshub.my/2013/10/20/video-remaja-perempuan-bertumbuk-sampai-pengsan/#.UmOI3hCohO0

No comments:

Post a Comment